Luften blir tynn for partypoker, og de siste 12 månedene kan ikke være tilfredsstillende

Utviklingen av antall spillere hos partypoker går definitivt i feil retning, og 2020 har vært en stor skuffelse så langt. Ambisjonene og deres egne forventninger er veldig høye, så resultatene så langt i 2020 er enda verre.

Det er klart at PokerStars og GGPoker nå er utenfor rekkevidde og spiller i en annen liga. I mellomtiden har det imidlertid kommet til at konkurransen nesten er på samme nivå. Det 7-dagers gjennomsnittet når det gjelder antall kontantspillspillere hos PartyPoker er for tiden 1450 spillere, mens iPoker-nettverket og Winning Poker (WPN) Network for øyeblikket har 1100 spillere.

Nå lurer noen på hvordan denne situasjonen kan oppstå, ettersom man faktisk hadde forventet at trafikken vil øke så snart Ladbrokes / CoralPoker blir med i PartyGaming Network.

Produktet er veldig bra, noen andre ting i bakgrunnen er i det minste tvilsomme

PartyPoker-produktet og støtten er helt topp og definitivt bedre enn det meste av konkurransen, så det kan ikke være det. Årsakene til at antall spillere synker ligger i bakgrunnen med forskjellige avgjørelser, og vi vil gå nærmere inn på dem i denne artikkelen.

Tilknyttede selskaper

La oss starte med forskjellige beslutninger om å samarbeide med tilknyttede selskaper. Det mange ikke vet er at GVC, morselskapet bak PartyPoker / Bwin / Ladbrokes / CoralPoker, forkorter ekstremt tilknyttede avtaler etter 3 år. Som et resultat kan tilknyttede selskaper ikke lenger tilby spesielle kampanjer for spillere hvis kontoen er eldre enn 3 år, da kommisjonen rett og slett ikke lenger er tilstrekkelig, og mange tilknyttede selskaper flytter deretter spillerne sine til andre pokerrom.

Overraskende er også avgjørelsen om at ingen nye registreringer fra Tyskland via tilknyttede selskaper har vært tillatt siden 15. oktober 2020, men hvis spilleren registrerer seg direkte via partypoker, er det greit. Det er berettiget med den nye spilleloven som skal tre i kraft i juli 2021. Den sier imidlertid ingenting om tilknyttede selskaper og alle pokerrom som fortsetter å akseptere spillere fra Tyskland, jobber også med tilknyttede selskaper. Spørsmålet oppstår hvorfor GVC tar denne avgjørelsen mens konkurransen fortsetter som normalt. Det tyske pokermarkedet er det sterkeste og viktigste markedet etter USA, og det gjør stor forskjell hvem de store tilknyttede selskapene dirigerer den tyskspråklige trafikken til andre nettsteder samtidig.

Det er ikke det at de ikke bryr seg om tilknyttede selskaper, vi vil definitivt ikke si det, men du undervurderer bare kraften til forskjellige store tilknyttede selskaper, og du kan få mye bedre resultater med visse endringer. Nå skulle du ha lagt merke til at du kanskje burde justere strategien litt.

Land som er i det grå området

Det er besluttet å trekke seg fra forskjellige land der online poker ikke er offisielt regulert. Inkludert land som Serbia, Polen, Norge, Costa Rica, Venezuela, Thailand og noen få flere. Forståelig fra et visst synspunkt, men da bør man faktisk trekke seg fra alle ikke-regulerte land og ikke fortsette å være aktiv i land som Russland, for bare å nevne et eksempel. Det er liksom ikke en halv eller en helhet og har definitivt en dårlig effekt på spillerantallene.

Spillermassen har krympet betydelig gjennom årene, ettersom land som Italia, Spania og Frankrike har skilt sin pool av spillere fra det internasjonale markedet. Jo flere land som blir eliminert, jo mindre blir spillermassen.

Konkurransen, som er mer aktiv i de grå områdene, har en veldig stor fordel og ønsker spillere velkommen som ikke lenger er velkomne i PartyGaming-nettverket.

Konklusjon

Potensialet er absolutt der for å definitivt etablere deg som nummer 3 bak Pokerstars og GGPoker, men en strategiendring må gjøres så snart som mulig, ellers kan du ende opp med å falle til 5-6. Plass når det gjelder spillerspill på slutten av 2021. Skulle det komme til det, ville det definitivt være synd, spesielt partypoker, som det eldste online pokerrommet i verden, har definitivt tjent mer.