YourPokerDream og GGPoker gir bort $ 46 000 i februar 2021!

GGNetwork har nye retningslinjer som vil tre i kraft 1. februar 2021, og dessverre har vi blitt informert om at rivejakten vi har hatt i forbindelse med dem i flere måneder ikke lenger vil være mulig. Vår eksklusive GG Rake Chase var en fantastisk kampanje, og vi er skuffet over at den blir avviklet. Vi har imidlertid jobbet direkte med GGPoker for å sikre at spillerne våre fortsatt har en mulighet til å tjene mye ekstra penger. Les videre!

Den gode nyheten er at det blir et månedlig rake-løp, og denne nye kampanjen begynner 1. februar. Det starter med en innledende premiepott på $ 40.000, med mulighet til å øke den de neste månedene. De 50 beste spillerne vil motta en premie hver måned. Selvfølgelig er dette et eksklusivt løp som kun er åpent for de spillerne som er merket til YourPokerDream som et tilknyttet selskap.

Hvis du har spørsmål om løpet vårt og den nåværende VIP-avtalen, er vårt supportteam alltid tilgjengelig.

YourPokerDream private turneringer til en verdi av $ 6000

Selvfølgelig vet vi at et rakeløp er bra for vanlige spillere, men ikke så mye for uformelle spillere. Med dette i bakhodet vil det også være totalt 4 spesielle turneringer med garanterte premiepotter på $ 6000!

YourPokerDream $ 1000 lørdagssprint

Denne turneringen spilles hver lørdag klokka 18:00, har en garantert premiepott på $ 1000, og et buy-in på bare $ 3,50. Alle spillere som setter inn minst $ 100 i løpet av en uke og spiller 100 kontantspillhender (til enhver grense) får gratis inngang til denne turneringen. Billetter blir kreditert kontoer på fredager.

Merk at det forventes overlegg, så disse turneringene er en fin måte å gi bankrollen din en saftig boost.

Turneringene holdes lørdag 6. og 20. februar 2021 – sjekk detaljene i lobbyen under Turneringer, Privat.

YourPokerDream $ 3000 Saturday Sprint: High Roller Edition

Denne turneringen finner sted 27. februar klokken 18:00, og har en garantert premiepott på $ 3000, med $ 5 buy-in. Alle spillere som ikke når topp 50 på vårt $ 40.000 GGPoker Rake Race Leaderboard innen 26. februar, får gratis inngang til dette arrangementet.

Det kan også forventes et betydelig overlegg her!