Uansett hvilken fest du har tenkt å avslutte i 2020, er det på tide å tenke på hva du skal gjøre poker klokt i 2021. Det lønner seg å starte et nytt år med litt glans, og en god måte å gjøre det på er med et nytt fokus. Få mest mulig ut av de gode tilbudene YourPokerDream har i butikken for deg i 2021, og sett deg ned for å spille bevæpnet med en nyttårs pokeroppløsning.

Her er noen viktige punkter som kan hjelpe deg på veien:

Sett deg realistiske mål

En vanlig feil, enten det er et ambisiøst treningsregime, slanking eller poker, er å la seg rive med når man går i gang med noe nytt eller legger nye planer og så videre. Et spesifikt mål å definitivt unngå er å ‘planlegge’ å vinne en viss sum penger over et år. Slike forventninger / ønsker tjener bare til å undergrave vår søken, som egentlig er å forbedre spillet vårt mens vi fremdeles nyter det.

Bankroll Management

Dette viktige emnet burde egentlig ikke være en del av noens nyttårsforsett, for det er absolutt viktig for enhver spillers pokerliv at de holder seg til noen form for forsiktighet med hensyn til bankrollen. Men det er sunt å holde slike saker i tankene når vi tenker på (poker) året som kommer, så hvorfor ikke? Det er kanskje en god ide å minne oss selv på at bare fordi vi begynner på et nytt år følger det ikke at vi magisk kan bevege oss opp når det gjelder innkjøpsnivåer, og i stedet holde oss fornuftig til god BR-ledelse.

Studere

Dette er bra! Og ikke minst fordi så mange spillere forståelig nok bare vil spille. Arbeid er et ordspråklig ord på fire bokstaver for de fleste, men hvis vi ønsker å forbedre oss og bli bedre spillere, er det viktig at vi bruker litt tid på å jobbe med vårt spill og vår holdning og så videre fra de virtuelle bordene. Hvis andre spillere i økende grad satser på å holde seg foran kurven, så burde vi også gjøre det. Enda bedre, å gå den ekstra milen vil gi utbytte …

Zen og online poker

Selv om det er viktig å studere spillet og dra nytte av det gratis læremateriell som er allment tilgjengelig, er ikke mindre viktig å lære om oss selv. Jo bedre vi vet hvordan vi tenker og føler om poker – hva vi ønsker å oppnå, hvor langt vi er villige til å nå våre personlige ambisjoner, hvordan vi reagerer på tap / varians – jo lettere er det å komme videre. ‘Know yourself’ er en ofte sitert klisjé av en grunn, og det har vært mange ganger da jeg har tilbrakt en stund ved et pokerbord med noen å legge merke til at de er deres egen verste fiende. Så ta et skritt tilbake og tenk ikke bare på poker, men din plass i den …

Spill bare når det er gøy og når tiden er inne

Dette burde være åpenbart, men det er en annen del av spillet som de fleste spillere ikke tenker på. Hvor ofte planlegger vi å spille, og når det kommer, sier vi uansett, selv om det er andre ting som virkelig bør prioriteres, eller distraksjoner som vi vet innerst inne, vil være til skade for spillet vårt? Denne ‘avregningen’ for mindre enn ønskelige forhold er en vanlig feil, selv blant erfarne spillere.

Verden av online poker er virkelig fantastisk, men det skjer bokstavelig talt over hele kloden 24/7, 365 dager i året – det går ikke hvor som helst, så gjør det til en regel i 2021 bare å spille når du kan gjøre det under perfekte forhold .

Synes at!

Igjen, hvorfor skulle vi bli påminnet om å tenke ved bordene? Svaret er fordi det er så lett å bli vant til ikke å tenke ordentlig, kanskje på grunn av distraksjoner eller utålmodighet, eller fordi vi spiller for mange bord samtidig, eller vi er på autopilot. Gjør det til en regel å bevisst gi hver beslutning en viss tid, ikke minst for å bli vant til å analysere riktig. Dette vil hjelpe når det er på tide å fokusere.

Poker er gøy

Hvis ovenstående ikke stemmer, gjør vi noe galt. Vi begynte å spille online poker fordi det er et fascinerende spill og det har så mye å tilby, og alt ovenfor er rettet mot å få så mye ut av det som vi kan. Hvis det ikke er gøy, vil vi ganske enkelt ikke kunne spille på vårt beste. Det er virkelig så enkelt …

Ha en flott 2021, og ha det gøy ved bordene!