Morsom turneringsserie for å garantere massive $ 150.000.000 i premier over 330+ arrangementer og løper fra 4. april til 2. april

GGPoker avslører i dag at de vil samarbeide med den verdensberømte produsenten av elektronisk musikk deadmau5 for pokerrommets kommende GG Spring Festival-turneringsserie.

Den kanadiske superstjernen starter festivalen med stil ved å være vertskap for en åpningskveld den 3. april, som inkluderer et eksklusivt musikksett streamet på GGPoker.TV og en $ 100K Freeroll Houseparty. GGPoker-spillere vil også få muligheten til å spille med – og slå ut – artisten i sin egen $ 10 000 GG Legends Bounty-bragd. deadmau5 10. april.

Hele GG Spring Festival vil garantere minst 150 millioner dollar i premier, det høyeste seriens garantibeløp i online pokerhistorie. Turneringsserien går fra 4. april til 25. april, og inkluderer mer enn 300 individuelle arrangementer, med buy-ins satt til ‘Low’, ‘Medium’ og ‘High’, designet for å passe hver bankrulle.

GG Spring Festival overskriftsbegivenheter inkluderer:

  • Main Event-H – No Limit Hold’em – $ 1.500 buy-in – $ 10M garantert
  • Super Millions Main Event-H – No Limit Hold’em – $ 10 300 buy-in – $ 10 M garantert
  • Headliner-M – No Limit Hold’em – $ 400 buy-in – $ 2,5 millioner garantert

Totalt har 39 festivalarrangementer en premiepottagaranti på $ 1 million eller høyere. Festivalen vil også inkludere fellesskapsfokuserte spesielle begivenheter og streamede DJ / artister.

“Dette kommer til å bli den største online pokerbegivenheten gjennom tidene og vil blåse for mange mennesker,” sa Daniel Negreanu, GGPoker-ambassadør. “Fra det deadmau5-vert lanseringsfesten og andre festivalelementer til de enorme overskriftsbegivenhetsgarantiene, er det et ekte pokerselskap fra start til slutt, og jeg gleder meg til det kommer i gang!”

Noen av de mest spennende GG Spring Festival-finalebordhandlingene blir sendt på GGPoker.TV, med show planlagt 6. april, 20. april og 27. april.

GGPoker er et av verdens ledende pokerrom på nettet, med en global spillerbase. Det tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, integrert stakingplattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme hullkortene dine, PokerCraft, og Smart HUD, alle designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vert for WSOP-turneringer, inkludert verdensrekord WSOP Online main event og WSOP 2020 Main Event.

Bruk vår bonuskode: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt 50.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til våre 2.000 $ GGMasters og 500 $ Welcome Freeroll Turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD-turneringer og vårt fantastiske 4.000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10