Tjen din andel på $ 9,2 millioner mens du spiller på GGNetwork

Bortsett fra GG Spring Festival, som vil tilby den største seriegarantien i online pokerhistorien, er det en rekke andre kampanjer på GGNetwork. Det vil være noe tilgjengelig for hver spiller, uansett bankroll eller begrensninger.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race

Daglige kontant spill leaderboards

Alle spillkvernmaskiner vil være glade for å vite at de daglige ledertavlene vil fortsette og tilby samme store verdi som før. Faktisk har Omaha-ledertavlene til og med økt tilbudet med $ 5000 hver dag. Dette er et resultat av den nye PLO-5-spilltypen, som nettopp har blitt utgitt og også vil tilby sin egen leaderboard.

– Rush & Cash: $ 40.000 daglig toppliste

Texas Hold’em: $ 20.000 daglig leaderboard

– Omaha: $ 25.000 daglig toppliste

Short Deck Holdem: $ 10.000 Daglig Leaderboard

Den raske brettvarianten Rush & Cash fortsetter å dominere med $ 40 000 på tak hver dag gjennom hele måneden. Det vil være både Omaha- og Hold’em-innsatser fra $ 0,01 / $ 0,02 helt opp til $ 1 / $ 2. Spillere kan også se frem til tilfeldige kontantfall, noe som kan øke bankrollen ytterligere.

For vanlige Hold’em- og Omaha-spillere forblir de daglige ledertavlene på $ 20.000 i totale premier. 6+ Hold’em (også kjent som Short Deck) vil også betale ut $ 10 000 i daglige premier på tvers av alle tilgjengelige innsatser. De vanlige kontantspillbordene for å tilby en jackpotkampanje der du kan score store lønningsdager.

Alle poeng på Rush & Cash-bordene blir fortsatt opptjent via handlingsklikk, mens alle andre spill vil være basert på raked hands. Under Happy Hour (06:00 – 07:59 UTC 0) vil spillerne også tjene mellom 1,5x til 2x poengene.

All-in eller Fold-kampanjer

All-In- eller Fold-bordene kombinerer vanlige kontantspillbord med jackpotpremier, og spillerne vil ha 20 hender for å fullføre en hvilken som helst linje på fire på AoF Bingo-kortet. Spillere som fullfører 100 hender per dag på en hvilken som helst innsats, vil også motta en full buy-in kreditert direkte til kontoen sin.

Denne kampanjen er tilgjengelig for både No-Limit Hold’em og Pot-Limit Omaha. Avgjørelsene for førstnevnte foregår før floppen, mens firekortsfans kan bestemme seg for å skyve eller brette på floppen.

Tilgjengelige innsatser:

– AoF Omaha: $ 0,10 / $ 0,20, $ 0,20 / $ 0,40, $ 0,50 / $ 1, $ 2 / $ 4 og $ 5 / $ 10
– AoF Hold’em: $ 0,05 / $ 0,10, $ 0,10 / $ 0,25, $ 0,20 / $ 0,50, $ 0,50 / $ 1, $ 1 / $ 2, $ 2 / $ 4, $ 5 / $ 10 og $ 10 / $ 20

Begge typer spill tilbyr også action med høy innsats. For Hold’em spilles disse med grenser på $ 100 / $ 200 mens den høyeste Omaha-innsatsen er på $ 50 / $ 100.

Spinn og gull venter med store jackpotter og daglige rangertavler

GGNetwork vil fortsette å tilby tidsbegrensede SNGer med Spin & Gold jackpot, med en økt maksimal lønningsdag på opptil $ 2 millioner! Det er beløpet du kan få i $ 100 buy-ins, mens ytterligere tre innsatser potensielt vil føre til en syv-sifret premie.

Boosted Spin & Gold Jackpots:

– $ 1 buy-in ($ 100.000)

– $ 10 buy-in ($ 1 000 000)
– $ 50 buy-in ($ 1 000 000)

– $ 100 buy-in ($ 2.000.000)
– $ 200 buy-in ($ 1 000 000)

Den nye $ 200 high-stakes Spin & Gold vil løpe for andre måned, og daglige ledertavler fortsetter å tilby $ 50.000 i premier spredt over alle tilgjengelige grenser. Det er ni forskjellige buy-ins tilgjengelig, fra så lave som $ 0,25. Det laveste buy-in-nivået tildeler $ 724 daglig for opptil 250 spillere, mens $ 200-nivået med høy innsats vil gi $ 15 000 i pengepremier for opptil 10 kverner.

Flip & Go Daily Leaderboards

Flip & Go-turneringer har blitt et populært tillegg til den samlede tidsplanen og finner sted hver halvtime. Det er fire innsatser tilgjengelig: $ 0,05, $ 0,50, $ 3 og $ 20. Opptil åtte stabler kan kjøpes for hvert arrangement, og bonusstabler i løpet av flipout-scenen vil være tilgjengelig. Blant kombinasjonene for å øke sjansene dine for suksess er en tre-kort rett (2x), tre-kortspyling (2x), tre av et slag (3x) eller en tre-korts rett flush (4x).

Hvordan fungerer Flip & Go? Alle deltakerne får utdelt tre kort, og i løpet av flipout-stadiet må alle kaste ett kort. Kortene vises til alle spillere ved bordet, og det er mulig å gi en utdannet gjetning om hvilken kombinasjon som kan være den mest lovende.

Når de to kortene er valgt, fortsetter hånden med alle all-in. Spilleren som vinner alle sjetongene vil ha sikret min kontanter i løpet av et minutt. Når alle bordene har fullført sine handlinger, er det forretning som vanlig, og en vinner vil bli bestemt etter vanlige MTT-er.

Det er også fire daglige ledertavler – en for hver innsats, og totalt venter $ 5000 i pengepremier på de mest aktive deltakerne. Spillere tjener poeng for hvor mange stabler de kjøper inn med, og for den første flip-bonusmultiplikatoren.

Hvis du for eksempel spiller Flip & Go med åtte buy-ins og mottar en Straight Flush Flip Bonus, vil du få åtte poeng fra buy-ins og 32 ekstra for flip-bonusen. Disse 40 poengene er det maksimale en spiller kan oppnå i hver Flip & Go.

GGCare og bryllupsreise-kampanjer

Ytterligere to populære kampanjer som fortsetter denne måneden inkluderer GGCare Flipouts og Honeymoon for Newcomers. Den daglige GGCare Flipout er for alle “uheldige” spillere som har fått dårlige slag, sug eller kjøler ved bordene. Den nøyaktige formelen for hvordan en spiller kvalifiserer, avhenger av hver spiltype, og et popup-vindu vil vises for å bekrefte hvor mange sjetonger den “uheldige” spilleren mottar. Alle kvalifiserende GGCare-hender vises også på PokerCraft-tidslinjen.

Daglige GGCare-flipouts finner sted 45 minutter etter den daglige tilbakestillingen, og kvalifiserte deltakere trenger ikke engang å være der for å tjene en del av C $ 30 000 i premier. Ettersom det går som en flipout, fortsetter spillet automatisk til en spiller har samlet alle sjetongene og de 25% beste etterbehandlerne har betalt.

Sist men ikke minst, nye spillere kan også melde seg på daglige utfordringer innen sju dager etter påmelding. Honeymoon for Newcomers-kampanjen gir spillerne muligheten til å tjene opptil $ 300 over 30 dager. Ikke bekymre deg hvis du ikke kan fullføre dem alle, ettersom flere milepæler er tilgjengelige. Premiene inkluderer Spin & Gold-billetter, pengepremier og turneringsdollar (T $).