Vi introduserer PLO-5 Cash Games og N-Stack-turneringer

To nye spillmodi blir distribuert 2. april under vanlig månedlig vedlikehold på GGNetwork. Både Five Card Pot-Limit Omaha (PLO-5) og N-Stack turneringer vil bli lansert, for å styrke en allerede solid oppstilling og for å gjøre spillernes online pokeropplevelse enda mer spennende.

Hva er PLO-5?

Vanligvis kjent som Five Card Pot Limit Omaha eller Five Card PLO, er denne spesielle formen for Omaha veldig lik vanlig PLO. Det er bare en stor forskjell – spillerne får faktisk utdelt fem kort i stedet for fire. Nå må spillerne vurdere enda flere mulige vinnerkombinasjoner og uavgjort.

Alle andre regler er de samme, noe som betyr at spillerne fortsatt vil bruke nøyaktig to av sine fem kort for å få den beste hånden. Når spilletypen går live, vil den være tilgjengelig som et vanlig kontantspill og motta sitt eget filter i spillobbyen.

Som en del av det vanlige kontantspillbassenget kvalifiserer PLO-5 seg også til Big Hand Jackpot. Så langt er vinnerhendene for en ekstra lønningsdag følgende:

  • Royal Flush: 15%
  • Straight Flush: 6%
  • Fire like: 1,5%

Det vil også være et daglig leaderboard tilgjengelig over alle innsatser, og $ 5000 i daglige premier som skal deles ut. Dette øker de generelle daglige ledertavlene for alle Omaha-kontantspill til $ 25 000, med alle premier som skal utbetales i kontantspilldollar (C $).

Ni vanlige grenser vil være tilgjengelige, fra $ 0,01 / $ 0,02 helt opp til $ 5 / $ 10. Ytterligere fem VIP-spill med høy innsats vil også bli live og inneholde innsatser på $ 25 / $ 50 helt opp til $ 500 / $ 1000.

Gjør deg klar for N-Stack-turneringer

N-Stack-turneringer spiller veldig ut som vanlige MTT-er, men med deltakere som har muligheten til å kjøpe flere stabler. Hvor mange av disse N-stakkene som er tilgjengelige, vil avhenge av hver spesifikke turnering.

Spillere har muligheten til å starte arrangementet med et angitt antall N-Stacks eller holde dem i reserve for et senere stadium. Denne funksjonen har blitt veldig populær i Triton High Roller Series, som ble brukt i deres Short Deck-turneringer.

Hver bunke betraktes egentlig som en kule / oppføring. Minst en bunke må brukes i begynnelsen av turneringen, og spillerne kan løse inn sine reserverte stabler når som helst i løpet av registreringsperioden. De resterende stakkene til alle spillere ved bordet vil bli uthevet for strategier som skal tilpasses deretter.

Alle uinnløste stabler blir automatisk lagt til spillernes stabler når tiden kommer. Dette kan for eksempel være når sen registrering stenger eller når en bestemt varighet er nådd. Den relevante informasjonen for dette tidsvinduet vil vises i turneringslobbyen.

Kjøpte bidrag vil gå rett inn i premiepotten, og turneringen vil som vanlig spille ned til en vinner. Det vil sikkert være forskjellige tilnærminger for hvor mange kuler som brukes i de tidlige stadiene, så spillerne bør ta sine valg med omhu.

Ingen konto hos Natural8 ennå?

Nå er det beste tidspunktet å opprette en ny konto via YourPokerDream. Nyt en 200% opptil 1.000 $ velkomstbonus og motta mye ekstra rakeback / kontanter gjennom de eksklusive kampanjene og tilbudene til YourPokerDream.

Spillere fra hele verden venter på deg. 24/7 handling på alle grenser og fantastisk programvare med unike funksjoner venter på deg.

Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race