Nylig har Chico Network kunngjort en lansering av en ny kampanje i et uvanlig format (for dette nettverket). Fra 1. august til 30. august 2021 vil Chico Network være vert for Rakeback Days -kampanjen med en total premiepott på $ 150 000. I denne artikkelen vil vi diskutere alle nødvendige detaljer og avgjøre hvor mye rakeback denne hendelsen kan gi for spillerne. Les videre for mer informasjon.

Spillbonuser og turneringsdollar for $ 5000 hver dag

Chico Network er kjent for sine månedlige kampanjer som har kjørt en stund nå. Flertallet av slike arrangementer består av forskjellige oppdrag med premier i form av freeroll -billetter, noe som gjør dette systemet ganske likt det hos 888poker. I sommer bestemte Chico seg imidlertid for å endre ting litt. Resten av sommeren vil en rakeback -kampanje finne sted i rommene på dette nettverket.

Rakeback -dagene vil finne sted i rommene på Chico Network fra 1. august til 30. august 2021 med en total premiepott på $ 150 000 som deles inn i to daglige poenglister, ett for kontanter og et annet for turneringsspillere.

Hvordan vil utbetalingsstrukturen se ut? Systemet er enkelt, men har to forhold som noen vanlige spillere kanskje ikke liker.

Nå er det på tide å diskutere utbetalingsstrukturen. Den overordnede ordningen er ganske grei, men noen av aspektene kan forstyrre vanlige spillere.

  • Premiepengene deles hver dag i forhold til mengden rake som er samlet, men minimum kontantbeløp er $ 1 og $ 0,10 i turneringer.
  • Utbetalinger utføres i turneringsdollar ($ 2000 per dag) og i form av det som er kjent som “Spillbonuser” ($ 3000 per dag), som er analoge med kontant dollar på GGNetwork. Begge mottatte bonuser må brukes i spillet innen 7 dager etter kjøpet. Ellers utløper de rett og slett.

Det er trygt å si at spillerne ikke skal regne med en stor rakeback -prosent, ettersom belønningene for Rakeback Days -hendelsene vil bli fordelt hver dag blant et veldig stort antall spillere. På den annen side vil en slik kampanje sannsynligvis tiltrekke mange rekreasjonsspillere til bordene, noe som gjør det generelle spillefeltet mykere enn vanlig.

Det er også viktig å merke seg at som med alle andre kampanjer på dette nettverket, er det obligatorisk å registrere seg i kategorien Oppdrag/konkurranser for klienten for å delta i Rakeback -dagene.

Nytt format for vanlige løp

En ny oppdatering med fokus på løp ble lansert på Chico Network. Slike endringer ble en ny norm på rommene, siden dette allerede er den tredje oppdateringen i år. Men det er fortsatt mye usikkerhet om de blir arrangert i august. Det er sannsynlig at de blir suspendert en stund på grunn av høypremieundersøkelsen på Rakeback Days.

Denne oppdateringen har skilt Cash Race -ranglistene med innsatser (noe som tidligere var tilfelle). Imidlertid er det bare to av dem, med en trekning på $ 1000 hver 12. time i form av “Spillbonuser”. SnG -løpet opplevde en ganske motsatt endring. Nå vil den ha et enhetlig toppliste med en total utbetaling på T $ 500 per dag. Spins -spillere har også en fordel, ettersom de mottar 2 poeng for en rake på $ 1 i stedet for 1 som vanlig. HU-SnG er ikke inkludert i rangeringen.

Plass SnG Kontanter (opptil og med $ 1/$ 2) Kontanter ($2/$5+)
1 $ 100.00 $105 $135
2 $   75.00 $85                             $100
3 $   65.00 $65 $75
4 $   50.00 $40 $55
5 $   35.00 $30 $35
6-10 $   25.00 $25 $20
11-25 $   10.00 $10

Det er rimelig å si at Chico Network designer kampanjene sine med et hovedmål å motivere fritidsspillere til å gå tilbake til spillet hver dag for å samle bonusen sin eller gamble bort den de nettopp har mottatt. På den annen side hjelper slike kampanjer virkelig Chico Network med å forbli et av de mest populære nettverkene i verden. Som et eksempel, etter at rakeback -tilbudene ble avviklet og mange grinders migrerte som et resultat, var det ingen signifikant nedgang i trafikken. Dette var hovedsakelig et resultat av smart utformede kampanjer. Men vil disse nye arrangementene hjelpe Chico Network med å samle stor trafikk for den kommende høstsesongen? Bare tiden vil vise.