Winning Poker Network (WPN) har nylig (7. oktober) lansert en oppdatering til sine MTT-er. Denne oppdateringen ble utsatt fra slutten av september og hovedfunksjonene er staking, muligheten til å tilpasse loobyen og forhåndskonfigurert innsatsstørrelse for høyne potter. For øyeblikket er den nye innsatsfunksjonen kun tilgjengelig i betaversjoner og er ikke fullt funksjonell ennå, men den bør implementeres i klienten på heltid i nær fremtid. Det som er bemerkelsesverdig er at WPN ble det andre nettverket i verden som introduserte staking, med GGPoker Network som introduserte det helt tilbake i 2018.

Den nye innsatsfunksjonen er definitivt en god avgjørelse for Winning Poker Networks utvikling til et av de mest populære pokernettverkene i verden. På slutten av dagen er PokerKing, Black Chip Poker og Americas Cardroom fast bestemt på å bli med i de 5 beste online pokerrommene og til og med konkurrere med giganter som PokerStars og GGPoker. På toppen av det har WPN annonsert returen av Million Dollar Sundays. Les videre for å finne ut mer i artikkelen.

Registrer deg med henvisningskoden: YPD hos PokerKing og nyt vårt eksklusive 25.000$ Main Rake Race for å motta ekstra Rakeback, eller avtal din personlige VIP-avtale med oss.

Logo PokerKing
2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race
7.8/10

Utsette betatest

Som nevnt tidligere, har WPN blitt den andre pokeroperatøren i verden (etter GGPoker) som introduserer innsats i sine rom. Denne funksjonen er foreløpig kun tilgjengelig i en betaversjon og kan endres. Utgivelsen av denne funksjonen ble annonsert av en av WPN-representantene på nettverkets forum:

“Vi ga ut staking-funksjonen i dag. Dette er en kompleks funksjon med mange spillertransaksjoner involvert. Selv om vi har utført mye testing de siste månedene, vil vi sakte legge til turneringer i innsatslobbyen for å sikre at alt fungerer som forventet. Så du vil ikke se mange turneringer i innsatslobbyen på en stund. Vi vil imidlertid sakte legge til flere turneringer i løpet av de neste par ukene.

Hvordan kjøpe aksjer?

Selv om innsatsfunksjonen for øyeblikket er tilgjengelig i betaversjonen, kan vi allerede gi deg en kort veiledning om hvordan du kjøper og selger aksjer. Denne funksjonen er veldig enkel å finne. Det er indikert med den gule “Staking”-knappen, og du finner den i nedre høyre hjørne av lobbyen. Når du klikker på denne knappen, vil du se følgende:

 • Liste over turneringer som spillere selger aksjene sine for
 • Listen over spillere du har kjøpt aksjer fra
 • MTT hvor du selger aksjer
 • Liste over favorittspillere (pokerspillere som du kjøper aksjer oftest av)

Vær oppmerksom på at turneringer legges til manuelt under betatesten av WPN.

La oss nå ta en titt på hvordan du kan kjøpe aksjer. Du må gjøre følgende trinn:

 1. Gå til “Staking”-fanen
 2. Velg en turnering du foretrekker
 3. En liste over spillere som selger sine andeler i turneringen vil vises til høyre. Spillere som ikke har løst inn andelene sine ennå, vil bli uthevet i hvitt
 4. Velg en spiller
 5. Under listen finner du aksjekalkulatoren. Bruk kalkulatoren til å angi din andel av valget

Vær også oppmerksom på at kjøp av aksjer kan ta opptil 5 minutter å behandle i klienten. Du kan ikke returnere pengene dine hvis andelen er innløst. Du kan bare returnere pengene dine hvis spilleren som solgte innsatsen kansellerte turneringsregistreringen. I dette tilfellet vil pengene dine automatisk bli returnert til kontosaldoen.

Hvordan selge aksjer?

La oss nå se nærmere på hvordan du kan selge aksjer. Salgsprosessen er enda mer enkel. Du må gjøre følgende trinn:

 • Registrer deg for turneringen du ønsker
 • Klikk på “Sell Action”-knappen. Du vil se det i nedre høyre del av menyen
 • Spesifiser antall aksjer du vil selge og antall påmeldinger til turneringen

Vær oppmerksom på at du ikke kan legge over 90% for salg. Dessuten, hvis du setter en koeffisient over 1,5, vil støttespillere få tilgang til ditt virkelige navn. Salget stenger 5 minutter før starten av MTT.

Hvordan tilpasse lobbyen?

WPN har også introdusert en oppdatering til MTT-lobbyen sin. Nå kan du også tilpasse den med ulike design av bordene og klienten selv. La oss ta en titt på hva som har endret seg.

 • En tidtaker for sen registrering ble lagt til i den første kolonnen i lobbyen
 • «State»-kolonnen (tidligere indikerte statusen til turneringen) ble fjernet
 • “Nivå”-kolonnen (tidligere angitt gjeldende blindnivå) ble fjernet
 • Kolonnene “Registrert” og “Dato og klokkeslett” ble endret til “Spillere” og “Start”

La oss nå ta en titt på hvordan du kan tilpasse lobbyen. Fanen “Innstillinger” har nå fanen “Tournament Lobby”. I denne fanen kan du endre fargeskjemaet til statusene “Registrering”, “Sen registrering”, “Kjører” og “Ferdig”. Med dette nye alternativet er det enklere og raskere å navigere i turneringsfanen. Du kan også endre fonten til turneringsnavn (6 forskjellige fonter og 3 størrelser).

Hvordan endre størrelsen på innsatser?

For å endre innsatsstørrelsene, må du aktivere avmerkingsboksen “Bruk store blinds”. Du finner den i «Innstillinger» > «Størrelse på innsats». Etter at du har gjort det, vil en skala med justerbare størrelser for den høynede potten før floppen vises. I teorien gjør det det mye lettere å størrelse 3-bets og 4-bets. Imidlertid er størrelsessettet ganske begrenset for øyeblikket:

 • Minimum
 • All-in
 • 3 BB
 • 4 BB
 • 5 BB

Fellesskapet har bedt om flere størrelsesalternativer, for eksempel 50 % av potten. De er ikke implementert ennå.

Million Dollar søndag

WPN har tatt en beslutning om å endelig returnere Million Dollar Sunday etter nesten tre års pause. Hovedgrunnen til å avvike fra Million Dollar Sunday var konstante overlegg. Som et resultat ble de erstattet med månedlige The Venom-arrangementer. Selv om disse turneringene hadde større garantier, var de åpenbart mye sjeldnere. Million Dollar Sunday fokuserer hovedsakelig på uformelle spillere, som ikke er klare til å spille på 10 timer i strekk.

Disse turneringene har totalt 27 forskjellige flyvninger gjennom uken. De starter 13:45, 17:30, 21:00 og 00:00 GMT. Og hver flytur har følgende struktur:

 • 4 timers driftstid
 • 2 timer etterpåmelding
 • 100 000 sjetonger (100BB) startstabel
 • 10 minutter (opptil nivå 13) og 12 minutter (opptil nivå 13) blindnivåer

Den siste dagen starter fra nivå 23 og har 15 minutters blindnivåer. Du har en mulighet til å kvalifisere deg til disse turneringene gjennom $11 og $22 satellitter. Disse satellittene garanterer 2 til 10 billetter. Trinnene er også en mulighet, med startinnkjøp fra $0,45.